Kul

Hej
Idag har jag och david varit på heron city med hans kontaktperson och två andra killar. Vi gick på pizza hut och kkäkade en buffé. Sedan gick vi till media markt och kollade. Sedan gick vi till ett café och fikade så nu får man inte ner en bit till. Höll nästan på att sp när mamma frågade om jag ville ha hamburgare. Har dessutom fått reda på att dom hade en W310i för 999 kr på databutiken i luna. Ska kanske köpa den.

Snart ska vi röra oss mot tåget och åka hem först till hans mamma och sedan hem till saltskog. Ska få en present av min kompis också. Det är tydligen nått stort och David vet vad det är men jag har inte fått reda på det ännu. Hm... undrar vad det kan vara.

David ska sova hos mig inatt också så det blir ju mys.

Fyller år om ungefär en vecka också. Då blir man äntligen 18 så man kan gå på krogen och festa med dom andra. Tyvärr får jag ju vänta på att david får komma ut också så det blir extra kul. Han fyller ju inte förän i oktober. Jaja han får väll ta hand om mig efter festen... Hahaha.

Nej nu ska jag kolla när tåget går. Skriver vad jag fick sedan av min kompis. Ha det bra till i kväll

Kram

Tråkigt!

Hej!
Sitter i skolan och har skit tråkigt. Lyssnar på Streets of london. Kan man ha mer tråkigt??? Ska träffa älsklingen i eftermiddag också. Idag ska mamma operera handen så nu blir det en jävla massa jobb hemma också. Kan nån komma på nått man kan göra? Jag har just nu Studiestugetid. Vilket innebär att vi ska jobba med sånt som vi ligger efter i, men för mig gäller det att slappa så mycket som möjligt. Funderar på att gå och sminka mig snart så man inte ser ut som ett levande lik i ansiktet.

Förlåt föresten för igår att jag inte la upp bilder på gårdagens outfit. Hoppas att jag ska kunna lägga upp bilder på dagens outfit.

Kram så länge

Hejsan svejsan!

Hejsan svejsan!
Nu e jag tillbaka igen starkare än nånsin. Har inte mått så bra på sistone. Men nu e jag tillbaka. senare i eftermiddag kommer det upp bilder på dagens outfit. Sitter just nu i skolan och väntar på sista lektionen.

Igår började jag och David bråka:( Vi var nära på att göra ett uppbehåll i våran förlovning och inte träffas så mycket. Vi tog av oss ringarna och allting stannade upp och jag insåg hur jävla mycket jag älskar honom så vi tog på oss ringarna igen. Det hade aldrig funkat att vara ifrån min sötnos. Jag mår fortfarande skit efter det och hoppas att du förlåter mig och att allting blir bra igen. Jag vill aldrig förlora David. Min DAVID FJELDAL! Ingen ska få ta dig ifrån mig. Om dom tar dig så tar dom mitt hjärta också. Att lämna dig skulle vara som att jag skulle skjuta mig själv i hjärtat. Om detta förhållande tar slut så tar mitt liv slut.

Det har också hänt en del kul grejor. Jag, Sylwia och David var på kringlan i Södertälje Centrum i söndags. David gick fram till tele2 disken och sa I'M SHEEP och fick en mössa med fåret Frank på som jag sedan snodde. Vi skulle träffa Laila i idol jurryn, Kim och Janet. Men de skulle komma vid tre och jag skulle iväg och jobba på Södertälje Simmsällskap men det slutade med att jag fick ont i magen så vi åkte hem till david och la oss att vila. Sylwia åkte tillbaka ner på stan med en kompis och gick fram till Tele2 disken och gjorde som David. Men hon skaffade autografer på sin mössa från Laila, Kim och Janet.

Kram sålänge

Back!

Äntligen e jag tillbaka till bloggandet igen. Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag men jag har inte mått så bra på sista tiden. Men nu e jag tillbaka igen. Hoppas att ni har haft det bra under tiden. Jag och davi har snart varit ihop i ett halvår och varit förlovade i snart 2 månader. Detta känns hur bra som helst. Nej nu ska jag gå och vara social med david. HADE


RSS 2.0