Måste du?!?!?!

Hej alla läsare!!
Sitter och gråter lite nu... Imorron åker min älskling till Norge och stannar där i två veckor. Ska alltså klara mig i dom två veckorna med att prata lite i telefonen och snacka på msn med han. Förlovade oss idag iallafall. Det kändes helt rätt. Saknar dig otroligt mycket min underbara älskling och jag lovar dig att inte göra nått dumt under lovet. Hoppas att de här två veckorna går fort. Pussar på dig min sötnos.

Du och jag
föralltid<3
KRAM

Utkast: Hej på ...

Hej på er.
Sitter i skolan nu och håller på med Flash. Ska animera denna söta hund som jag själv gjorde idag. Senare idag ska jag ner på stan och vara med min kille... han ska köpa en ny kamera. Nu ska jag dra ha det bäst så länge.
KRAM

BASTUKVÄLL!!

Hej alla mina glada läsare. Nu är jag tillbaka. Vi kan ju ta och börja med dagens outfit. Överdel: Blått halten neck linne och en rosa munktröja.
Underdel: Mörkblå jeans.
Var med denna underbara personen idag också: . Bilderna är tagna hemma hos honom idag. Nej nu ska jag äta. Ha det bra så hörs vi senare.


Dagens Outfit

Idag var jag med de här underbara människorna på skolan. Hon till höger går i nian men var på studiebesök på våran skola idag då hon sökt dit. Vi hade skit kul ellerhur tjejer?
Funderar på att börja skriva om vad jag har på mig om dagarna så ni hänger med lite. Så nu går vi vidare till dagens outfit. Ursäkta att jag ser sur ut men kameran ville inte som jag ville. Nåja till kläderna. Svart Tokio Hotel T-shirt, Beige munkjacka och rutiga stuprörsbyxor.
Var med den underbaraste personen av alla idag också nämligen han. Jag älskar honom så jävla mycklet och imorron får jag reda på hemligheten han har för mig. Ska bli kul. Ska väll avsluta dagens innlägg med denna söta bild .
Nu får ni ha det bra och ha tålamod till imorgon då ni får veta hemligheten.
KRAM

VILL INTE!!!

Vad ska jag göra på jul och nyår. Jo jag ska sitta hemma utan julpynt, utan julgran och utan DAVID! Det e nämligen så att david ska åka till Norge nästa vecka på lördag och kommer hem dan efter Nyårsafton:(. Jag vill INTE att han ska åka men kan ju inte hindra det.

I don't want a lot for Christmas
There's just one thing I need
I don't care about the presents
Underneath the Christmas tree
I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is YOU!

Hoppas ni förstår vad jag menar.

KRAM


Suck!

Nu har man kommit tillbaka till helvettet igen. Var i skolan idag för första gången efter min lilla sjukhusvistelse och det var ett rent helvette. Många frågor om vad som hade hänt och sånt. Rätt jobbigt faktisgt. Imorron ska jag förklara för mina lärare vad det var som hade hänt. Och på onsdag har jag fått tid till BUP också. Jaja ska gitta nu.
KRAM

Äntligen

Jag har inte kunnat skriva i bloggen på ett tag. Jag åkte nämligen in akut till sjukan i söndags kväll då jag tuppat av hemma. -Du låg i sängen och andades men du reagerade inte när jag pratade med dig, sa min kille när jag vaknat till. Sedan på sjukan fick jag sån jävla huvudverk så de vill ha kvar mig där för att röntka och se så att det inte var nått allvarligt. Dagen därpå åkte jag upp till röntken och de hittade inget (kanske var det som var felet :p). Nu ska jag få prata med nån från BUP. Men nu e jag hemma igen och mår väll sisådär. Är fortfarande lite snurrig men det går väll över snart.

Kram


RSS 2.0