29/11-2010




Hej alla bloggfans!

Idag vart man väckt första gången vid 4:a tiden av en kille som kliver upp med ett ryck och sedan springer in på toan då han inte mådde bra. sedan var det så vaje kvart så till slut tog han in en hink på rummet. klockan nio var jag klarvaken och vid elva frågar han om jag ville åka hem då jag inte skulle bli smittad.

Tog 11:35 bussen ner till stan och strövade runt där fram till 3. Sedan gick jag till scenen för att kolla på 3 av idolerna.

Träffade saga, kim och micke en stund sedan tog jag och saga bussen hem till saltskog där vi skildes åt. Jag gick hem och åt. Det blev kycklinggratäng och ris till middag, Jätte smarrit.

Sedan kom det ett helt gäng med ungdomar hit men jag ramona tengan kim och sylvi gick hem till sylvi och spelade Wombit. Det var jätte kul och ramona vann båda omgångarna.

Den första december dra jag igång en ny tävling. Den kommer hålla på fram till den 31 december så utses 2 vinnare av 62 finnalister den 8:e januari. Anledningen till att jag vill ha 62 finalister är för att varje dag kommer både en kille och en tjej gå vidare till final. Mer information kommer nu på onsdag.

Nu ska jag kolla klart på internet och sedan TV. Sen hoppas jag på att jag kommer kunna sova.


PUSS & KRAM!


RSS 2.0