28/2-2010

Hej alla bloggfans!

Vill först säga grattis till alla som heter Maria då de har namnsdag idag.

Detta är sista dagen på den här månaden och nu är det bara 4 dagar kvar till min födelsedag och konserten. FETT NERVÖS NU! Någon mer som dka dit?

Sitter hemma hos min morbror just nu. Imorgon måndag drar finalen av mmin blogg tävling igång och håller på till Söndag. Grattiis alla som gått vidare till finalen. Det är 9 Stycken som kommer slåss för priset från och med imorgon.

Nej nu ska jag se vad dom spelar där ute i vardagsrummet.

PUSS & KRAM!


26/2-2010 - TÄVLINGSDAGS

Hej alla bloggfans!

Nu äntligen har jag fått den sista till finalen. Grattis Hillevi som svarade rätt. Ni andra som svarade på frågan har ju redan gått vidare därför har det tagit tid.

Nu återstår bara finalen som äger rum nästa vecka. Den som vinner då får ett jätte fint pris som fortfarande är hemligt. :):)

Mer information om detta kommer på måndag.

PUSS & KRAM!


24/2-2010 - TÄVLINGSDAGS!

Hej alla bloggfans!

Stort grattis till Jane Sandberg som var den enda som svarade rätt på gårdagens fråga. Du har gått direkt vidare till finalen v:9

Nu till sista frågan innan finalen...

Vart firade jag julafton 2009

23/2-2010 TÄVLINGSDAGS!

Hej alla bloggfans!

Grattis Saaury som svarade HELT RÄTT på gårdagens tävling.

Nu över till dagens fråga:
Vad heter sörnosen på bilden och vad är hon för ras?


22/2-2010 TÄVLINGSDAGS!

Grattis Susanna som löste gårdagens fråga fort.

Dagens fråga:

Vilket är mitt favorit band? När fyller jag år?

Lycka till!


21/2-2010 TÄVLINGSDAGS!

Hej alla bloggfans!

David är den glada vinnaren från gårdagens tävling.

Dagens fråga:

Mina föräldrar var utomlands nyligen och då var en person här. Vart var dom och vem var här?

Lycka till!

Ni som har gått vidare till finalen behöver inte svara mer..
håll ut till FINALEN Vecka-9 :D


20/2-2010 TÄVLINGSDAGS!

Hej alla bloggfans!

Grattis Kelly som svarade rätt på gårdagensfråga.

Här kommer dagens fråga:

Alla som har följt min blogg vet ju att jag har en kronisk sjukdom. Vad heter den och vad är förkortningen?

Lycka till


19/2-2010 TÄVLINGSDAGS!

Hej alla bloggfans!
Grattis Ida T som gick vidare till finalen vecka 9.

Nu till dagens fråga:

Vad är det för ord som saknas i sång texten?

Do you wanna date my ......?
She's a star, and shesharder than reality
by far
Wanna date my ......

Lycka till!


18/2-2010

Hej på er.
Förlåt att jag inte la upp någon ny tävlingsfråga igår. Men jag mådde lite dåligt.
Den lyckliga vinnaren som går vidare till finalen blev Sylwia. Stort grattis.

Dagens fråga:

lös rebusen så får ni reda på vad som händer i övermorron



Lycka till!


16/2-2010 TÄVLINGSDAGS!

Hej alla bloggfans!

Det tog lite tid innan jag ficka svar på första frågan. Det var två stycken som hade svarat och båda hade svarat rätt. Men snabbast var Mona som går direkt till finalen  veck 9.

Nästa fråga:

Alla vet att han på bilden kallas för Tiger här på bloggen, men vad heter han egentligen?


Kom igen ge inte upp nu!
LYCKA TILL


14/2-2010 TÄVLINGSDAGS!

Lystring alla bloggfans!

Nu är det dags för mig att lägga upp en tävling!

Alla får vara med och tävla. Man får bara skicka in ett svar/person/fråga. Finalen till tävlingen äger rum under vecka 9.

Nu till första frågan:

Vad heter sötnosen som visas på bilden nedan och vad är hon för ras?


Lycka Till!

13/2-2010

Hej alla bloggfan!
Sitter just nu och lyssnar på mitt andra favoritband Cinema Bizarre och kollar min Face Book lite. Tiger kom just innan för dörren. Väntar på att Kelly och Tugge ska komma hem så jag kan börja med maten. Kellys pappa och "mamma" har precis varit här så dom körde hem dom. har också startat en blogg till min älskade lilla sötnos Kschmir där "hon" skriver om sitt liv. Länken till den finns lite längre ner i menyn. Glöm inte att kolla in Kellys, Saaurys och Janes blogg också. Efter maten ska jag hoppa in i duschen. Kanske kan lägga in ett video inlägg sedan efter det då kan ni få se hur mitt rum ser ut också och vem tiger är. Men ni får ha det så bra så länge. Älskar er alla.

PUSS OCH KRAM!


12/2-2010

Hej alla bloggfans!
Jag har inte haft tid att blogga nu på 2 dagar då jag har haft fullt upp med andra sysslor. Igår kväll kom bla Bamse, Ida, hennes kompis Emil och Ari hit och var lite sociala. Idag har jag städat på rummet som jag igentligen skulle ha gjort igår. Sedan kom Tiger hem från sin pappa så jag bad honom att ta det sista i rummet vilket innebär att han skulle dammsuga mattan och lägga kläderna i byrån vilket han inte har gjort ännu. Han föredrog att spela istället för att göra iordning sängarna så vi kan sova sedan.
Just nu sitter jag, Kelly och Jane i köket med ena hunden Loppan som blöder i från klon. Kelly skulle klippa klorna på henne och råkade klippa för långt in så hon klippte i pulpan så loppan började blöda därifrån. Jag ska snart gå ut med lilla Kaschmir så hon få kissa lite innan hon ska sova. Jag ska försöka lägga in ett videoklipp imorgon.
Ni får ha det så bra.

PUSS OCH KRAM


Varför bloggar jag?

Hej igen alla bloggfans.
Nu e det inte långt kvar till man blir 19. Fan vad kul att Tokio Hotel kommer till Stockholm på min födelsedag.
Idag har jag lyckats bråka med Tiger men nu e allt lugnt. Drog tidigare från plugget idag då jag inte mådde så bra. Jag har aldrig riktigt berättat varför jag bloggar.

Jag föddes med en kronisk sjukdom som heter Charcot-Marie-Tooths-sjukdom (CMT) som är en nerv- och muskelsjukdom och den gör att jag inte kan göra samma saker som friska människor kan. Jag kan tillexempel inte bära mer än max 20kg, jag kan inte gå långa promenader med min kille, jag kan inte sitta på golvet en längre stund då mina ben låser sig och jag kan inte vara ute länge på vintern och ha kul. På sommrarna måste jag använda mig av en EU moppe för att ta mig till och från släktingar och kompisar då de inte bora i närheten av där jag bor. På vintrarna blir det bussen. Pappa och min syster har samma sjukdom och min riktiga farmor dog på grund av den här sjukdomen då den hade satt sig i lumgorna. Min pappa var 15 år när hon gick bort och jag fick aldrig träffa henne. Jag önskar inget annat än att forskarna ska lyckas hitta något botemedel eller iallafall ett bromsmedel mot våran sjukdom.
Jag har blivit retad för min sjukdom och blivit psykisgt sjuk av all mobbning. Det e inte förän nu jag har funnit ett sätt att berätta om mitt liv. Bloggen är verkligen en stor hjälp för mig. Och jag bloggar inte om en specifik sak utan jag bloggar om det mesta. Jag vill gärna att ni kommenterar detta inlägg. Och säger vad NI tycker om detta inlägg och jag hoppas att ni tar åt er.

Nu vet ni varför jag bloggar. Och jag vill tacka alla mina vänner och släktingar som verkligen förstår vad min sjukdom innebär.

Nu ska jag gå ut och röka och sedan duschen. Men vi hörs imorron.



PUSS & KRAM!


10/2-2010

God morron på er alla bloggfans!

Nu sitter jag i skolan och e lite smått sur på Movie Maker som inte funkar på någon dator. Hade tänkt att lägga upp några vidon på hur man gör en Natta Emo hair and make up style. Men det blir inte än på ett tag då movie maker inte funkar som den ska.

Nu till lite roligare grejor. Idag efter skolan ska jag hem och städa lite på rummet. Sedan blir det slappa av i soffan med Kelly. Vill ni ha en dagens outfit?   Ja det e klart ni vill.




Linne: H&M 99kr, Tröja: Cubus 100kr, Jeans: Fått av en kompis, Strumpor: Spanien 30kr.
Jacka: Carlings 450kr.



Nej nu ska jag ut och ta en rök paus syns hemma i eftermiddag


9/2-2010

Hej igen alla läsare.
 



T-shirt: H&M 199:-, Tröja: H&M ca: 250:-, Jeans: Fått av en kompis, Strumper: Spanien ca: 30 kronor.







Hej alla bloggfans!
Sitter i skolan just nu och gör typ ingenting. Det käns inte så kul att sitta här när man har feber, huvudverk och rinnande näsa så funderar på att gå hem snart. Planerar att lägga upp ett videoklipp sen och lite bilder på dagens outfit. Glöm inte att lämna ett fotspår bland mina kommentarer så jag kan länka till eran blogg. Nu får ni ha det så bra så länge så hörs vi sen.

PUSS & KRAM!


8/2-2010

Hej alla bloggfans!
Jag sitter nu och väntar på att min syrra ska komma in med hundarna sedan blir det myskväll med henne, morbror Tugge och Tiger framför en film. Vi ska kolla "The Fifth Element's" och käka chips och dip:



Visst ser det gott ut?

Nej nu ska jag logga ut så syrran får tillbaka datorn.

PUSS OCH KRAM!


6/2-2010

Ursäkta att videon e lite mörk.


5/2-2010

Tiger har dragit till plugget så jag passar på att videoblogga lite:





Dagens outfit består av: En grönvitrandig tröja från only, linnen från H&M, Jeans från Kapphal och strumpor från BlueFox. Nu får ni ha det så bra så kommer ett inlägg till ikväll.

PUSS & KRAM


4/2-2010

Har nu börjat med videobloggar... Hoppas ni kommer gilla det.


RSS 2.0