25/10 - 2010

Hej alla bloggfans!

Idag ha jag bara tagit det lugnt. Väntar på att min kusin ska sluta jobbet så man kan umgås lite med henne. Har föresten fått reda på att min lön för att räkna röster kommer den 27 så då blir man 340 kronor rikare.

Ska snart knata ut med hundarna och blossa lite. Hela förra veckan firade jag min lilla syster som blev 18 förra veckan.

Funderar på om jag ska ändra utseende på min blogg lite. Har ni några förslag så tar jag gärna emot dom.

Snart ska jag dra igång en ny tävling här också... Första pris för tjejer blir smink coh för killarna blir det schampoo, deodorant och något hemligt för båda parter. Denna gång kommer jag plocka ut den bästa tjejen och killen som vinnare.

Tänkte dra igång tävlingen den första december. Hoppas att så många som möjligt ställer upp. Hur tävlingen går till tar jag samma dag.

Nej nu vill mina fyrbenta små vänner kissa.

PUSS & KRAM


18/10 - 2010

Hej alla bloggfans.

Jag vill borja med att utbringa ett STORT GRATTIS till min lilla syster sotisjane som idag fyller 18 år och kliver in i vuxen världen med stora steg. Och för att hedra hennes födelsedag lägger jag upp "Happy birthday" här.


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SYRRAN!


Jag har kommit hem från det varma Spanien nu där jag har tillbringat en hel vecka med min pappa. Här är det jätte kallt så vill inget annat än att åka tillbaka. Men man kan ju inte få allt man vill. Hursomhelst så har det varit bra. Men BORTA BRA, MEN HEMMA BÄST.

Nej nu har jag inte tid att sitta här längre. Ska umgås med en vännina nu.

PUSS OCH KRAM!


Jahap!




Hej alla bloggfans!

Då var det bara 8 dagar kvar till jag drar till spanien en vecka. Ska bli skönt att komma bort ett tag. Jag lovar att ta massa fina bilder och försöker skriva så ofta jag kan.

Dagen har iallafall börjat bra. Blev väckt av Kelly som ville att vi skulle vakna till liv ur våra drömmar så det var bara att kliva upp och göra sig i ordning. När vi båda hade kommit ner (jag och Dawid asså) så var det dags att knata iväg till Jätten för att handla lite saker som behövdes här. Kelly köpte bland annat en rabarberpaj och en citron/sockerkaka så det blir lite gotta.

Ikväll blir det Onkel Sam där man ska sjunga karaoke. Ska försöka få någon att filma när jag sjunger så jag kan lägga upp här på bloggen. Det kanske inte kommer bli världens bästa ljud då dett är många som försöker överrösta en med sitt babbel. Men ska göra så gott jag kan iallafall. Saury kanske ska följa med och idiis kommer nog också. Vi får väll se vilka fler som kommer med ner.

Imorgon är det Haninge som gäller. Ska fira Zindy som fyller 21 eller om det var 22... Snacka om dålig koll på åldrarna. Hur som helst kul ska det nog bli iallafall. Vi ska först ut på resturang och käka sedan ska vi hem till henne och käka tårta. På kvällen får vi sjuts (stavning?) tillbaka till södertälje där vi ska festa med kompisarna.

Just nu sitter jag och lyssnar lite på musik och kollar FB men där verkar det ju inte hända något. Det har blivit väldigt dött där så får väll se hur länge jag orkar hålla på med FB.

Nu vill jag ha eran hjälp. Vill ni ha en tävling till här på bloggen eller om ni har något annat ni skulle vilja att jag gör för att locka er till min blogg. Just nu så är det ju ingen som läser känns det som. Vill ni ha flra uppdateringar. Skriv ett innlägg bland kommentarerna så fixar jag det. Skriv precis vad ni vill så ordnar jag det.

Nu ska jag surfa vidare.

PUSS & KRAM


RSS 2.0