SKOLA!

Hej alla läsare.
Idag var då första dan på sista året efter sommarlovet. På nått sätt känns det helt underbart att vara tillbaka i plugget igen. Har ju fått träffa alla underbara människor igen. Det som inte e så fullt underbart är att: Imorgon ska vi ut till en av lärarnas gård och ha kick off (hur kul låter det igentligen?) Sedan är inte vårat schema klart heller så vi får inte det förän nästa vecka. Våran idrottslärare har slutat så nu e våran mentor det. Kul att träffa Anna igen också. Har verkligen saknat den tjejen.
Men nu får ni ha det så bra.

KRAM

Comedy Central

Hej alla läsare.
Ligger hemma hos Tiger nu och kollar på en av mina favorit kanaler: Comedy Central och lyssnar på musik. Han hittade en låt som var en timme lång och det är typ bara teckno. Har fått vara chufför hela veckan åt Tiger då han har börjat skolan igen. Visserligen e det han som pröjsat soppan. Själv börjar man på måndag. Skönt med en veckaextra ledigt men har ändå haft tråkigt. Har fått gå upp tidigt för att köra Tiger. Sen får man inte åka hem och sova heller. Jaja imorgon ska man vara med Erik och sedan kommer Ida hem till mig. Hon ska få lite kläder som jag inter har plats för. Har fixat på rummet och fick hjälp av Tiger och Elin. Tack så jätte mycket. Nej nu ska jag läsa sylwias FF och se hur den har artat sig. Puss och god natt allihop.

KRAM

SJUK

Hej alla läsare.

Nu håller man på att bli sjuk också. Känns inge bra. Har tråkigt medan Tiger följer en kompis till stationen. Sitter helt ensam hos honom i hamn. Har kollat BDB och Facebook och nu chattar jag med en av mina klasskompisar. Måste börja lägga mig tidigare så jag orkar gå till skolan när den väl kommer igång också. Funderar på om man ska ta en cigg och gå ut en stund. Men ni får ha det så bra så länge.

KRAM

HEJ!!

Hej alla läsare.
Idag har jag tagit det lugnt.
Blev kompis med Manda igår igen efter vårat lilla bråk. Älskar dig gumman. Fan vad jag längtar till skolan. Saknar mina vänner som jag knappt hört nått ifrån på hela sommaren. Dom som jag har pratat lite med är väll "TOM", Johan och så har min ängel Anna komenterat ett innlägg... Tack gumman:) Har fått redigera en bild på Tigers dator som kommer upp på BDB (och för alla som inte vet vad det står för: bilddagboken.) Inlägget skulle komma upp den 10/08 men satte mig på bloggen kl. 00:27 så. Vet inte mycket mer jag kan skriva idag så puss på er.

KRAM

AJAJAJ!

Hej allihopa.
Dagen började väldigt lugnt med mys i sängen med Tiger. Sedan klev jag ur sängen och då gick det bara utför. Åkte en sväng med moppen hem till mormor o morfar men när vi skulle åka därifrån och skulle svänga ut till höger blev jag tvungen att bromsa ner för bilarna som skulle passera men bromsen ville inte ta hel först så jag tröck till hårdare och det blev en tvärnit. Jag tppade kontrollen över moppen och den började välta. Tiger som satt bakpå klämde åt kring magen på mig och jjag sträckte axeln. Tur att jag inte hängde mig på gasen för då hade det nog gått värre till. Tur att Tiger Satt bakom och kunde få upp moppen fort.

KRAM

RSS 2.0