SNÄLLA


Jaha nu har man bråkat igen. Förstår du inte att jag saknar dig? Jag vill ju bara prata med dig men det verkar som att allt jag gör bara blir fel. Det känns inte som att du älskar mig längre. Det är klart jag vet att du åkte dit för att jobba men jag kunde väll iallafall få veta när du slutar jobba så jag slpper messbomba dig. Och då slipper du bli sur på mig också. Förstår om du inte älskar mig. Vill bara prata men du har inte tid för mig. Du reser iväg, kommer hem, är hemma i 2 månader och åker iväg igen. FATTAR DU INTE HUR MYCKET JAG ÄLSKAR DIG ELLER????


Du jag älskar dig precis som du är, vill att du ska vara här.

Hoppas du förstår..

PROV!!!!!!!!!




Hade nyss sista del provet i medieproduktion. Tror det gick åt helvette. Men men får försöka leva ändå. Såg Danne idag på bussen också. Fan tänkte direkt på: "KÖP EN KYCKLING VI GÅR HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM" hahahaha hans kompis sa att han var fulofob:S:S höll på att vika mig av garv.. finns det ens nått som heter så? Jaja ska sova hos David i natt och kommer inte hem fören på söndag så lilla trulsa ska med.
Ha det så bra så länge så ses vi. Juste det var ett tag sen jag la upp bilder på min outfit också men det gör jag när jag kommer hem. Sedan hade jag tänkt att börja göra en videodagbok som ni kommer kunna följa här på min blogg. Ha det bra.
KRAM


RSS 2.0