I <3 THE CATWALK

Hej på er allihoppa.
Tänkte börja med att jag, Sara och Jane hade kusinkväll i går. Vi hade hyrt Bröllopsduellen och köpt chips och godis. MMM så gott.
Idag kom Tiger med en stor kasse kläder som jag kollade igenom. Hittade lite tröjor:


SCHOOLGIRL: Såg rätt sjyst ut. Vad tycker ni?


RANDIGT: Gillade tröjan men själv ser man ut som ett miffo :P


RANDIGT: Så fint med rosa asså.


RANDIGT: Precis lika dan som den rosa. Men för er som e färgblinda så e denna blå :P:P


RUTIGT: Älskar denna tröja.


SVART: Skit i hur byxorna ser ut. Tröjan tänkte jag att man kan ha på krogen.
Va0d säger ni?



Och så hittade jag nånting som jag inte kunde låta bli... Nämligen en Betty Boop tröja.

Nej nu ska jag kolla runt lite på nätet så ni får ha det så bra sålänge.

KRAM

^^

Hej på er.
Det var ett tag sedan jag skrev i bloggen, sorgligt jag vet, men nu ska ni få veta hur veckan har rullat på.

Måndag: Dagen började med att någon på bussen skrek "JAG SKA K****A DIG! till bussföraren som i sin tur blandade in polisen så jag sket i det då jag blev så jävla förbannad på allting och gick hem. Hemma satt det ett schema på frysen, som det alltid gör när min morbrors flickvän Kelly är här under mammas och pappas spanien veckor, där det stog vad vi skulle utföra under dagen. När sysslorna var klara hade jag hur mycket fritid som helst och visste inte vad jag skulle gör så jag gick upp och la mig. När jag legat en stund i sängen så ringer min mobil. Det var Malin som ville att jag skulle hålla henne sällskap när hon sttädade. När hon gick ner till tvättstugan blev jag tvungen att gå hem då jag också var tvungen att tvätta. Sedan kom david hem till mig och vi åt middag sedan gick vi ut med hundarna på kvällen. Efter det var det sängen som gällde.

Tisdag: På tisdagen gick nte bussarna som dom skulle så jag gick hem igen. Samma sak som i måndags fast jag slapp tvätta. Åt middag hemma hos Tiger.

Onsdag: Idag tog jag bussen tidigare till skolan för att komma dit över huvudtaget. När jag kom dit så var det dags för projektarbetet sedan data grejor som skulle göras. När jag kom hem vid typ tre tiden skulle sakerna på schemat göras sen var det fritid som gällde. Tiger ville sova hemma den här natten så hade problemn med att somna så det slutade med att jag läste boken jag lånat av min engelska lärare. Den heter "No second chance" och handlar om en man som blivit sjuten tvågånger, förlorat sin fru och hans dotter är kidnappad. En bok jag rekomenderar.

Torsdag: Idag åkte jag till skolan gick till lärrarrummet och sa till dom att jag hade såååååån huvudverk och fick tillåtelse att gå. Gick till Tiger och la mig och vaknade vid ett igen då han kom in med ytterjacka på sig och sa att det var dags att gå upp nu. Åt frukost och hoppade in i duschen. Sedan när jag kom ur duschen hade jag fått ett sms där det stog "Du kommer hem nu!" sedan vart det lite besvikna sms men det löste sig sedan. Tiger följde med mig hem och sov här.

Fredag: Idag var jag ledig då jag inte har några lektioner på fredagar. Så jag vaknade vid tolvtiden och gick ner och kollade listan som löd "Bada hundar med loppmedel, Tvättstugan 14:18, Fodra hundar och ut med hundar efter maten". Jag ringde min älskade Tiger och frågade om han ville komma hit och vara med mig en stund så han kom hit. Men när han kom hit stannar han i hallen och säger "Vad ville du?". Jag hade sagt till honom att mamma och pappa kommer hem idag fredag och att han skulle sova hemma och han trodde att jag hade sagt att han skulle vara hemma hela dan. Men men han åkte sedan hem till sin pappa och började i rummet då han ska flytta dit för hans mamma ska flytta till mindre.

Imorgon fyller min Tiger 18 så vi alla har en hemlighet för honom. Hihi
Nej nu ska jag dricka te och spela Yatzy så vi hörs imorgon om jag får tid annars blir dt på söndag.

Ha det bra allihoppa.

KRAM


RSS 2.0