Usch!

Jag vill inte. Idag ska jag till skolsyster och kolla upp mi axel. Sedan kommer hon skicka iväg mig till Södertäljesjukhus där ja kommer få sitta i flera timmar utan hjälp. Det e fan sjukt att man ska behöva betala 200kr för att få sitta i ett jävla väntrum i typ 9 timmar.  Jaja just nu sitter jag och lyssnar på min lärare (som föresten är sjuk) när han pratar om massmedier. Det e skit tråkigt. ses senare lovers.



KRAM


Utkast: J ag ...

Jag kom just på att de flesta av er inte vet så mycket om just mig. Hittills har jag bara skrivit om vad som har hänt så nu ska ni få lära känna mig.
Jag e en tjej på 17 bast som bor och är uppvuxen i Södertälje. Jag bor i en lägenhet med mina föräldrar, min lilla syster och 4 hundar. På fritiden sjunger jag i kör (har konsert den 7:e december på estrad), dansar folkdans och umgås med pojkvännen och kompisar. Jag går andra året på infokompgymnasiet där jag läser media/webbproduktion. Förövrigt tar jag det mest lugnt så ofta jag kan.
KRAM

du är död för mig!

Varför söker du efter en anledning till att inte ha dina gamla vänner kvar (om vi nu var dina vänner). Du lägger skullden på mig för nått nån annan har gjort och trycker ner mig i skiten totalt. Det som han skrev till dig har inte jag med att göra. Han ville prata med dig och var tydligen snäll. Det enda han pratade med dig om var det DU hade skrivit till honom på BDB. Och det tycker du är taskigt?!?!. Vad lider du av? du behöver inte ta kontakt med mig mer för mig är du DÖD.

Förlåt.

Förlåt att jag inte kom tillbaka igår men jag halkade och skadade axeln. Jag och Dawid gick hem från kören och när vi var inärheten av rondellen ungefär vid min gård kände jag bara hur mina ben försvann och sedan hörde jag hur axeln hoppade till två gånger men jag fick inte ont på engång så antagligen fick jag en chock. nu kan jag knappt röra armen men hoppas det går över. Jaja idag ska jag, Linda och Jane städa i hallen,, undrar hur det ska gå med min arm. Sen är det rätt lugnt så ska väll umgås med Dawid idag.
KRAM

Skönt.

Gud vad skönt att komma tillbaka till bloggandet igen. Har haft litet  avbrott som ni märkt och det har hänt en hel del sedan sist. Mina föräldrar är i det soliga spanien och kommer hem natten mellan 27 och 28 november. Då får man lite nya grejor också. I fredags sov killen över här då syrran hade sin kille här. Och på lördagsmorgonen när jag fortfarande halvsov bad han mig att lägga mig på rygg. Då kände jag att han ställde något hårt på min mage. Det var en pressent med en "Nathalie-"nyckelricng och en Betty Boop - mugg då vi firade tre härliga månader.Sedan sov jag hos honom till söndagen. Som ni kanske mins så hade jag och min bästis bråkat och ingen mådde bra av det så vi bestämde oss för att bli vänner igen. Även jag och min kära kusin hade ju bråkat lite men det e också löst. Idag har jag haft styrketräning på idrotten. Trotts att det var jobbigt så kändes det ändå skänt att få röra på sig lite och visa vad man går för. Sedan var det dags för lunchs som bestod av: Köttbullar, mackaroner, gräddsås och lingonsylt. Sista lektionen var mediekunskap. Det var skit tråkigt. När jag kom var det dags för middag. Den var ganska lik lunchen bortsett från att vi hade ketchup och spagetthi istället. Snart ska jag dra till bussen också för att åka till kören. Så jag skriver mera när jag kommer hem. ha det så bra så länge kram på er.


Utkast: Nu har ...

Igår sa min kära kusin upp kontakten med mig då hon blev sur på mig för något en annan har gjort.
Det är inte rätt att straffa båda för nått en har gjort. Nu vill hon inte ha kontakt med mig och det sårar mig djupt. Jag vill inte att det ska vara så här. Så förlåt för nått jag inte har gjort.


Utkast: Yttligare en ...


Yttligare en dag utan dig. Jag fattar inte varför vi inte e vänner längre.
Nu verkar det som at du inte vill vara min vän. J

Utkast: Fan vad ...


Fan vad jag mår skit! jag fattade inte att det kunde gå så fort att mista en vän:(
Jag vill inte att våran vänskap ska vara borta.. och hoppas att vi kan börja om. Hoppas du läser dett SYLWIA. för nu kommer jag berätta hur jag känner:
Jag känner mig sårad och ledsen. Jag vill inte vara kvar just nu, vill bara flyga iväg och slippa allt just nu. Jag hoppas du förstår att jag inte menade något illa med det jag sa. Jag vill gärna vara din vän men jag måste få lite tid för mig själv bara.

Snälla förlå

RSS 2.0